Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Sport Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Sport Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Sport Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Boldog idők

B.Z.
|
Tischler Zoltán
|
2017.08.23.
|
2017.09.20.
Nem lehetett nem észrevenni a változást. Az addig elsősorban futó- és triatlonversenyeiről, WBO-munkájáról, utazásairól fotókat posztoló egykori bokszbajnok, Kovács István egy ideje a magánéletébe is betekintést enged a legnépszerűbb közösségi oldalon. Az „ok” egy csinos szőkésbarna hölgy, a kitűnő hosszútávfutó, a kétszeres Irongirl-győztes Garami Katalin, akivel „Kokó” nyolc hónapja él elmondása szerint olyan boldogságban, amilyet már nem is remélt az élettől. A kapcsolat komolyságát jelzi, hogy „negyven évre szerződtek” jóban, rosszban, s már a lánykérés is megtörtént. Hol máshol, mint egy triatlonverseny befutójánál. A sport természetesen a mindennapjaik része, szükség is van az energiára, hiszen együtt hódolnak közös szenvedélyüknek, az utazásnak, nyolc hónap alatt 13 országban jártak. A jegyesek számára kerek a világ. S tovább gömbölyödik…

 

[token global site-name]„Itt a Kokó!” kiáltott fel a találkozónk helyszínére érkező bajnok s párja láttán a közeli építkezésen dolgozó egyik munkás. „Persze, álmaidban!” érkezett társától a replika, ám Kokó egy köszönéssel realizálta a helyzetet. A jelenet befért volna bármelyik Üvegtigris-epizódba... 
 
 
Az egykori világbajnok megszokta már a hasonló helyzeteket, elmondása szerint nem teher számára a népszerűség, az emberek szeretete. A tőle megszokott fesztelenséggel ült asztalhoz, akárcsak párja, Kata, pedig a téma, amiről beszélgetni fogunk, korábban tabunak számított.  A ma már hosszútávfutásban és triatlonban jeleskedő bunyós az eltelt évek során bármikor bármiről készséggel nyilatkozott, a családját kivéve. A mostani interjú szervezése sem indult könnyen, finoman, de többször elutasította, amikor arra kértük, meséljenek Katával a kapcsolatukról. Aztán egyszer csak megtört a jég, s elsősorban kedvesének köszönhetően beszélgethetünk. 
 
Kokó: - Persze, mert amikor Kata megtudta, hogy fotózás is lesz, elkezdte érdekelni a dolog – mondja nevetve. – Különleges helyzet ez számunkra. Nyolc hónapja vagyunk együtt, s tudjuk, hogy a közvéleményben nulla tapintat van, így kicsit félünk. Nem szeretnénk rossz ízű megjegyzésekbe belefutni, és a bulvár egyébként is tele van magukat fényező „szerelmes sztárokkal”. Viszont úgy érezzük, a kapcsolatunk megérett arra, hogy felvállaljuk. Korábban valóban nem beszéltem a családomról, ami közös döntés volt, most viszont megbeszéltük Katával, hogy nincs mit titkolnunk. Rengeteg telefont, sms-t kapunk, hogy sokan merítenek erőt a kapcsolatunkból, a szerelmünk épüléséből. Újra hisznek abban, hogy negyven felett is van lehetőség a boldogságra. 
 
- Először is köszönjük, hogy meglágyítottad Kokó szívét irányunkba. 
 
Kata: - Ahogy Pisti említette, valóban a fotózás fogott meg elsősorban, hogy szép képek készülhetnek rólunk. Úgy voltam vele, az interjún meg csak túlesünk valahogy (nevet). Amikor pedig megtudtam a részleteket, nem láttam okát, hogy nemet mondjunk. 
 
- Melykőtökben nagyobb a kompromisszumkészség? (Kata kacag, miközben Kokóra néz, aki bólogat.)
 
Kata: - Én kicsit konok vagyok, egy ideig dúlok-fúlok, Pisti viszont alapvetően békülésre törekvő. De ahogy lehet, rögtön tisztázzuk a dolgokat. 
 
Kokó: - Nem szeretem a viták utáni csendeket, igyekszem józanul gondolkodni. Nyolc hónapja tart a kapcsolatunk, s az első két-három hónapban szinte véleménykülönbség sem volt köztünk, befejeztük a másik elkezdett mondatát, mintha éveket éltünk volna le együtt. Megdöbbentő volt számomra ez a közös hullámhossz. Ha bármi apróságon vita van köztünk, azonnal kezdeményezem a békülést, még azon az áron is, ha tudom, igazam van… 
 
Egy nagy nevetés kíséretében reagál rögtön Kata: - Néha azért elismerem, ha nincs igazam…
 
Kokó: Teljesen mindegy, kinek van, igaza, csak legyen rend és béke! Mindkettőnk élete gyökeresen megváltozott, nekem hirtelen lett egy olyan társam, akivel együtt megyek mindenhová. Ilyen korábban soha nem volt, mindig egyedül, vagy a barátaimmal mentem. 
 
- No, igen, láttam néhány sokatmondó fotót egy-egy barátokkal elköltött vacsoráról… Jó ideje viszont egy szerelmes férfi portréja rajzolódik ki a közösségi oldaladon. Az első találkozástól felvállaltátok a kapcsolatotokat.
 
Kokó: - Azért nem ment olyan könnyen. Első alkalommal hajnalig cseteltünk, de Kata másnap nem ért rá a randira, mondván, edzése van. Bevallom, ez kicsit rosszul esett… Egy edzés fontosabb, mint én? 
Kata: - Jó volt az úgy, hogy nem találkoztunk rögtön. Mégiscsak legyen tartás az ember lányában – jegyzi meg mosolyogva Kata.
 
A teljes cikk a Presztízs Sport 5/8-as számában olvasható.
 
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 értékelés alapján)
Küldje el ismerősének!
Archívum