Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Sport Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Sport Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Sport Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Bulldogok és boldogok

Az újpesti amerikaifoci-meccseken jobb részt venni, mint kimaradni belőlük!
Szász Adrián
|
Béli Balázs
|
2017.04.20.
|
Szikrázó napsütés, szikrázó keménység – előzetesen azt reméltük, e két tényező jegyében telik majd a hazai divízió kettes amerikaifutball-bajnokság újpesti idénynyitója, és nem is csalódtunk. A házigazda Újpest Bulldogs és a vendég Budapest Titans tavaly még egyaránt az első ligában szerepelt, ám a két csapat vezetői úgy döntöttek, az idei szezont beáldozzák a fiatalítás oltárán, ezért egy osztállyal lejjebb soroltatták magukat – ebben a sportágban ez is előfordul –, hogy nyugodtan építkezhessenek. Nos, az első friss „téglákat” olyan szép tavaszi időben helyezhették le, hogy a helyszíni riport lehetőségét a Presztízs Sportnak is vétek lett volna kihagynia. Hangulatjelentésünk következik a negyedik kerületből!

 

[token global site-name](Otthon régen mindig arra kértek, ha hazaértem, hogy onnantól kezdve meséljek el mindent, ahogy beléptem az ajtón, és köszöntem. Ez a riportjaimnál is gyakran eszembe jut…) 
 
A Duna Cipő-pálya bejáratánál – nem lakókocsi, mégis – Üvegtigris-hangulatú büfé. Bográcsban fő a húsvéti sonka. „Már az ünnepre készülődnek?” – kérdezem. „Itt mindig” hangzik a találó válasz. Aki épp nem eszik vagy iszik, az a rexasztalnál játszik. „Legközelebb másik célzóvizet használj!” – jön onnan egy nem nekem címzett, de a hangereje révén hozzám is eljutó tanács. Igen ám, de ma legfeljebb kérdéseket tervezek célozni, például, a hazaiak új vezetőedzőjéhez.
 
„A tavaly augusztus óta együtt készülő junior játékosaink decemberben kiegészül8tek néhány tapasztalt felnőttel, így állt össze az idei csapat – mondja Czuprik Zoltán, a szóban forgó tréner már a pálya szélén, a kezdés előtt. – Nincs eredményben mérhető elvárás. A lényeg az, hogy fejlődjenek a fiúk, és mérkőzésről mérkőzésre legyőzzék saját magukat; hogy a pályán belül és kívül is egységesek legyünk, és élesben is visszaköszönjön mindaz, amiket az edzéseken gyakorlunk.”
 
A teljes cikk a Presztízs Sport 5/4-es számában olvasható.
Még nincs értékelve
Küldje el ismerősének!
Archívum