Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Sport Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Sport Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Sport Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Otthonában minden relikvia mesél…

Hajnal Szilvia
|
Lékó Tamás
|
2017.05.25.
|
Agglegénylakásnak titulálja, de valójában egy kedves meleg otthon Ungvári Miklós ceglédi háza. Az pedig tagadhatatlan, hogy egy olimpikonnál, egy kiváló dzsúdósnál vendégeskedünk. A színes ötkarika, a magyar válogatott színei, a relikviák, az érmek, kupák sokasága az ezüstérmes olimpikon, háromszoros Európa-bajnok dzsúdósunk sikereire és töretlen sportszeretetére utal.

 

[token global site-name]Családi háza Cegléd szélén, egy csendes zsákutcában található. Telefonon azt mondta, tanyán él, így meglepetésként ért, hogy egy modern, új építésű ház fogadott gondosan kialakított japán stílusú kerttel. Mikor rákérdeztem, mitől tanya mindez, elmagyarázta, hogy ez már külterület, tanyás térség, ő tehát mindig úgy gondol rá, mint egy jó értelemben vett tanyára. 
 
Hagyománytisztelet, családi összetartás
 
Tanya ide vagy oda, valódi otthon. Menedék, ahogyan ő nevezte, hiszen a mindennapos pörgés, edzés, verseny és hivatalos ügyek után mindig boldogan tér haza. Otthonában kedvére relaxálhat, fogadhatja barátait és persze családját, akik nagyon fontos szerepet töltenek be mindennapjaiban. Az évek alatt rövidebb-hosszabb ideig lakott már Kecskeméten és Budapesten, sőt még Hollandiában is, de azt mindig tudta, hogy igazi otthona csak Cegléden lehet. Itt született, itt nőtt fel, és családja iránti szeretete nagyon erős kötelék az életében. Szeret a közelükben élni, édesanyjához naponta többször is beugrik. Tízgyermekes szerető családban nőtt fel, ő a ötödik, a fiúk közül a legidősebb. Összetartásuk bárki számára példa lehet. Jóban-rosszban segítik egymást, így természetesen a ház építésénél, belső kialakításánál sem hiányozhatott a testvérek és édesanyja segítő keze. 
Miki nemcsak a sportot tiszteli, hanem a családja múltját is. Háza azon a területen áll, amely valamikor háborús hős nagypapájának a hobbitelke, szőlője volt. Gyermekként sok időt töltött itt vele.
 
A teljes cikk a Presztízs Sport 5/5-ös számában olvasható.
Még nincs értékelve
Küldje el ismerősének!
Archívum