Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Sport Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Sport Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Sport Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Tudatos tervek mentén

Szucsánszki Zita a pályán kívül is szeret mindent kézben tartani
Szilvási-Kassai Eszter
|
fradi.hu
|
2017.04.20.
|
Milyennek képzelnél el egy olimpiai bajnok sportolót a hétköznapokban? Szerintedvilághírű úszóink szeretnek hajnalban kelni? Nagyképűek vagy szerethetők a focisták?Gondolnád, hogy két edzés között világbajnokaink is ugyanolyanok, mint bármelyikünk:tanulnak, mosnak, főznek, gyereket nevelnek? Rovatunkban bemutatjuk profisportolóink civil arcát.Az embert az elszánt tekintet mögött. Szucsánszki Zita a pályán igazi harcos, csapatkapitányként a hátán viszi társait, szívét-lelkét beleadva küzd a győzelemért. Mi most arra voltunk kíváncsiak, milyen Zizi akkor, amikor nincs a kezében kézilabda. Van egyáltalán olyan néhány perc vagy óra, amikor párjával és egyben edzőjével, Elek Gáborral az életük nem a sport körül forog? Hamar kiderült, Zita éppen olyan a magánéletben, mint bármelyikünk, a gondolataiban pedig egyre gyakrabban valami más feladatra való felkészülés váltja fel a kézit.

 

[token global site-name]Amikor az irányító is kikapcsol
 
A laikusok, köztük én is, úgy képzelem, hogy a profi sportolók nagyon szigorú napirend szerint élik az életüket. Közel járunk a valósághoz?
Nem, annyira nem. (Nevet.)Egy átlagos napon általában egy edzésünk van, változó, hogy ez reggel vagy fél háromkor kezdődik. Ha délután tréningezünk, akkor általában 8-9 körül kelek. A délelőttöm többnyire itthon telik: bevásárolok itt, a faluban, Pátyon, megveszem, az ebédnek, a vacsorának és a másnapi reggelinek valót, utána pedig hazajövök főzőcskézni. Aztán indulunk edzésre, majd hazaérve vár rám a házimunka, például a mosás. Na, az tényleg mindennapos dolog…(Nevet.)Az utóbbi időszakban inkább itthon pihengetek, most, hogy itt a jó idő, kifejezetten szeretek kiülni a teraszra vagy szépítgetni a kertet.
 
A teljes cikk a Presztízs Sport 5/4-es számában olvasható.
Még nincs értékelve
Küldje el ismerősének!
Archívum