Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Sport Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Sport Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Sport Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Egri csillagok és a tonnáik

Bódi Csaba
|
Lénárt Márton
|
2013.10.18.
|
A rántotthúsos szendvics vezette a sikerlistát. A sajtosok, szalámisok, sonkások közel sem bizonyultak annyira népszerűnek. Az energiát jócskán szolgáltató „husik” sebtében gazdára találtak, remek kiegészítésként a saját készítésű turmixok, táplálékkiegészítők és egyéb speciális étkek mellé. A Hotel Eger & Park konferenciatermének előterében terített asztalok ily módon legalább annyira fontos szerepet játszottak a Global Powerlifting Committee (GPC) által szervezett erőemelő és fekvenyomó világbajnokság indulói számára, mint a néhány méterrel odébb lévő versenyhelyszín. Ott, benn pedig - nem volt pardon a padon.

 

[token global site-name]

Tonnákat megmozgató hústornyok, mázsás terhekkel rekordokat döntő súlyos egyéniségek és szerényebb alkatú, de borzasztóan erős sportemberek markolták a vasrudat, rajta tárcsák sorával.
Jana Vaskova – nomen est omen – is azok táborába tartozott, akiket látva bizony leesett az ember álla. A junior korosztályt képviselő szlovák amazon 270 kilóval guggolt, 175 kilót nyomot fekve, felhúzásban pedig 230 kg szerepelt a neve mellett. A 675 kg-os összesített eredmény egy 75 kilós ifjú nőtől több mint dicséretes teljesítmény, különösen, ha hozzátesszük: valamennyi kísérlete elsőre sikerült.

A teljes cikk a Presztízs Sport magazin második számában olvasható.

Még nincs értékelve
Archívum