Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Sport Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Sport Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Sport Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

5K – Kammerer Zoltánnal

az uborka kajakosokkal és a halál laza olimpiai aranyéremmel
Őze Dávid
|
PS-archív
|
2018.06.20.
|
Rovatunkban egy-egy híres magyar sportszemélyiséget faggatunk pályafutásuk legemlékezetesebb pillanatairól, mégpedig öt melléknév „bűvkörében”. Így aztán megtudhatjuk, kinek melyik sportélménye volt a legkeményebb, legkeserűbb, legkiválóbb, legkiborítóbb és legkalandosabb. A sportág ezúttal ismét hazánk egyik gyöngyszeme, a kajak-kenu, interjúalanyunk pedig annak megkerülhetetlen alakja, a háromszoros olimpiai és világbajnok, hétszeres Európa-bajnok, a negyvenévesen is aktív kajakos: Kammerer Zoltán.

 

[token global site-name]1. Kemény – A fogcsikorgatva kiharcolt siker
 
2012. 08. 09., London (Egyesült Királyság), XXX. Nyári olimpiai játékok, férfi-kajaknégyes 1000 méter, 2. hely (Kammerer Zoltán, Tóth Dávid, Kulifai Tamás, Paumann Dániel)
Itt konkrétan úgy éreztem magam, mint egy bokszoló, akit kiütöttek. Amikor beérek a célba, általában még nem tapasztalom azonnal a verseny utáni fáradtságot, itt viszont leraktam a lapátot, és azt hittem, ott halok meg. Baromi erősen kezdtük a versenyt, elfoglaltunk egy jó pozíciót, és azt őriztük végig, ez pedig rengeteg energiát vett ki belőlünk. Ilyenkor nincsenek gondolatok, csak mész előre, ahogy a csövön kifér. Aztán amikor kiértem a stégre, lehetett picit mozogni, regenerálódni, akkorra jobb lett a helyzet, úgyhogy az interjúkkal, éremátadással már nem volt baj, viszont az a pár perc a verseny után tényleg nagyon kemény volt.
 
Még nincs értékelve
Archívum