Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Sport Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Sport Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Sport Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

A kincs, ami a vb- vagy olimpiai éremnél is többet ér

Bogáth Patrik
|
Kapás Boglárka Facebook-oldal
|
2020.07.20.
|
Két szerelmes pár, mindig együtt jár, egy tányérból esznek, mindig összevesznek… Biztosak vagyunk benne, hogy az óvodából jól ismert mondóka dallama mindenki fülében visszacseng. Az uszodák világában Kapás Boglárkát és Telegdy Ádámot heccelhették a legtöbbet (ha nem is pont így) a kapcsolatuk miatt. Nemrég menyasszony és vőlegény lettek.

 

[token global site-name]Mosolygós fiatalokat mindig jó érzés együtt látni. Kapás Boglárka alighanem a magyar sport egyik legelbűvölőbb teremtménye, akibe a 2016-os riói olimpiai bronzérme után fél Magyarország szerelmes lett. De hiába, a szíve már akkor foglalt volt. Párja, Telegdy Ádám szintén ott volt Rióban, bár az ő eredménye kisebb hullámokat vert: 200 háton 19. lett.
 
Sokszor amikor egy pár mindkét tagja ugyanabban a szakmában vagy szakterületen dolgozik, a féltékenység ketyegő bombaként lehet jelen a kapcsolatban. Ha az egyik fél sokkal sikeresebb a másiknál, azt nem mindig könnyű feldolgozni. Ilyenkor ugyanis a másik sikerét könnyen a saját kudarcának láthatja az ember. Nem törvényszerű, hogy így legyen, de sokszor megesik.
 
Irigység? Féltékenység? Többféle szavunk van erre, de talán egyik sem helyénvaló ebben a helyzetben. Hiszen alapvetően mindenki jót akar a párjának, mindenki örül a sikerének, csak azt dolgozza fel nehezen, hogy neki nem úgy jöttek össze a dolgai. Kívülről nézve az a bámulatos Kapás Boglárka és Telegdy Ádám kapcsolatában, hogy azt nem mérgezi meg a vészjósló ketyegés. 
 
Mert nincsen benne bomba.
 
„Ez biztos hogy sokaknak túl érzelgős, de valahol itt kezdődik az őszinte szeretet. Én sokszor még jobban örülök Bogi sikerének, mint a sajátomnak” – felelte az irigységet firtató kérdésre Telegdy Ádám egy interjúban. És elhisszük neki.
 
Pedig elismerte, hogy sokan ugratják vele, mennyivel sikeresebb nála az „asszony”. Egy sokszor hímsoviniszta világban nem lehet minden esetben könnyű elviselni ezeket a poénokat. Noha ő is komoly élsportoló, tavaly például döntőt úszott a világbajnokságon 200 háton, de egy ilyen eredményorientált világban, amelyben kis túlzással csak az érmek számítanak, a hetedik helyéről nem sok dicshimnusz született.
 
Ellenben Kapás Boglárka csodálatos világbajnoki címéről annál több. Telegdy Ádám azonban arra mindig büszke lehet, hogy az angyali lány, akiért a legtöbb magyar férfi odáig van, őt választotta egy életre. Sőt, ezt talán egy olimpiai vagy vb-éremre sem cserélné el. És még mindig jó ezt látni.
 
Még nincs értékelve
Archívum