Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Sport Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Sport Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Sport Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

A szerelem, amely sohasem múlik

Gy. Szabó Csilla
|
ifj. Nagy György
|
2020.09.22.
|
Szikrázó napfény, forró homok, lüktető zene és izgalmas meccsek. Címszavakban ez a strandröplabda. Akár a Copacabanán is lehetnénk, de mi inkább a Lupa Beach-et választottuk. És nem bántuk meg.

 

 
[token global site-name]Tökéletesen felkészített, a legkényesebb igényeket is kielégítő pályák várják az ob résztvevőit, jóllehet az éjszaka folyamán szinte mindent újjá kellett építeni. A szervezők azonban jól összeszokott csapatot alkotnak, az utóbbi négy esztendő munkája jelenik meg abban az összhangban is, amellyel reggelre eltakarították a romokat. Pedig nemcsak vihar tombolt a strandon, de a jégeső is komoly károkat okozott a díszletekben. A finálét azonban nem moshatja el holmi csip-csup tornádó.
 
Bajnoki mondatok
 
Vaida Beáta és Vecsey Fanni 
 
A női győztesek ígéretes közös karrierjük első nagy sikereként könyvelhetik el, hogy mind a mesterversenyeken, mind pedig az ob-döntőn hibátlan teljesítményt nyújtottak. A debreceni Eötvös DSE és a Gödöllői RC játékosa idén nyáron határozta el a közös indulást, s szinte azonnal megtalálták az összhangot. A bajnoki cím megszerzése éppen ezért fontos döntésre sarkallta őket:
– Együtt kell maradnunk, ehhez kétség nem férhet. Nemcsak a pályán, de azon kívül is remekül megértjük egymást, ami a sportágunkban nagyon fontos. Természetesen a teremröplabdát is folytatjuk, a mi igazi terepünk azonban a homok. Kicsit az egyéni sportágak felé hajlik, ez igaz, de éppen ezért nagyobb a felelősség – és persze az öröm is. Esélyesek voltunk, de erre a lehető legkevesebbet gondoltunk, mert nem akartunk elbizonytalanodni. S hogy mi lesz ezután azon kívül, hogy együtt maradunk? Profik szeretnénk lenni, és minél jobb eredményeket elérni. Itthon és külföldön egyaránt. A többit majd meglátjuk!
Még nincs értékelve
Archívum