Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Sport Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Sport Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Sport Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Akihez ragad a labda

Pekár László az arany középutat keresi, de örül, ha az kihívásokkal van tele
dr. Szász Adrián
|
mezokovesdzsory.hu
|
2020.07.23.
|
A kupában a második, a bajnokságban a negyedik legjobb magyar csapatként végzett 2020-ban a Mezőkövesd Zsóry FC, a játékosok mégsem lehetnek felhőtlenül boldogok, hiszen egy hajszállal csúsztak le az aranyról, illetve a bronzról, ezzel a nemzetközi szereplésről. Az új kiírásban ezekkel a tapasztalatokkal felvértezve nyilván bizonyítani szeretnék, hogy az eddig sikerek nem a véletlen művei. Pekár Lászlóval, a csapat 27 éves szélsőjével múltról, jelenről és jövőről is beszélgettünk.

 

[token global site-name]– Sikerült kipihenned az elmúlt szezon viszontagságos hajráját?
– Sűrű volt, az biztos, és a vírus utáni időszak nem úgy alakult, ahogy terveztük. Ezzel már együtt kell élni, én is igyekeztem feldolgozni, a szünet alatt kiengedni a gőzt, feltöltődni a Balatonnál. Nyilván megvannak az okai, miért alakult így, a csapatnak van is erről elképzelése, de az öltözőn belül marad. A lényeg: ha jövőre vagy máskor hasonló helyzetbe kerülünk, okosabbnak kell lennünk!
– Összességében remek évet futottatok, de nem élhettetek át könnyű pillanatokat az utolsó körökben…
– Ha a szezon előtt valaki azt mondja, negyedikek leszünk, alighanem aláírjuk. De ha egy hónappal a vége előtt mondták volna, akkor már nagy kudarcként tekintettünk volna rá… Lehet persze meccsről meccsre nézni, hogy miért kaptunk gólt az utolsó percben, meg hogy milyen téves ítéletek születtek a mi kárunkra, vagy hogy a kupadöntőn hogyan kaphattunk mindjárt két olyan gólt is pontrúgásból, amilyet előtte az egész szezonban egyet sem. De mindez már megtörtént.
 
A teljes cikk a Presztízs Sport 8/7-es számában olvasható.
Még nincs értékelve
Archívum