Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Sport Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Sport Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Sport Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Bemutatták Dárdai önéletrajzi könyvét

Presztízs Sport
|
Presztízs Sport
|
2016.05.25.
|
Az Alexandra Könyvesházban bemutatták Dárdai Pál önéletrajzi kötetét. A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, a Hertha jelenlegi vezetőedzője újságírók előtt beszélt a könyve megszületéséről és annak tartalmáról.

 

[token global site-name]"Sokan kérdezték, hogy miért kellett rólam könyvet írni? – kezdte Dárdai a sajtótájékoztatón.  - Azért, mert már évek óta zaklattak a kiadók és az újságírók, én pedig meguntam és beadtam a derekam. Pietsch Tibit régóta ismerem, ezért rábíztam a projektet. Egy hétig kint volt nálam Berlinben, elmeséltem neki az életemet, az eredmény pedig itt van. Megmondom őszintén, én még nem olvastam a könyvet, jövő héten jövünk a Balatonra és akkor majd nyugodtan átolvasom. Megjelenés előtt a feleségem látta a nyersanyagot, benne száz százalékig megbízom, így biztos vagyok benne, hogy jó lett a könyv." 
 
Dárdai újságírói kérdésre elmondta: ha majd lesz második rész, reméli, abban már a Herthával megszerzett címei is benne lesznek. Majd viccesen hozzátette: bízik benne, hogy addigra a hasa is kisebb lesz.
A monológ formájában megírt kötet felöleli a szakember teljes életét, a pécsi évektől, egészen a Hertha idei sikeréig. Természetesen a válogatott és a válogatott élén végzett munka kiemelt szerepet kap benne
Az önéletrajzi könyv 300 oldalas, 4000 forintba kerül, szerzője pedig Pietsch Tibor.
 
Még nincs értékelve
Archívum