Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Sport Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Sport Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Sport Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Fitneszlady vasakarattal

Gy. Szabó Csilla
|
Lékó Tamás
|
2018.10.29.
|
„Anyu, megcsináltad! Világbajnok vagy!” – a csodálattal vegyes, elismerő mondatok hallatán Tóthné Csapó Krisztinából megállíthatatlanul robbant ki a zokogás. A telefonvonal másik végén fia, a 15 esztendős Huba küzdött az érzelmeivel. A szőke testépítő hölgy néhány perccel korábban még a brnói Hotel Voronyezs nagytermében felállított színpadon pózolt a világ legjobb fitnesz-bikini modelljei között.

 

[token global site-name]A bírók egymás után újból és újból visszahívták. Mind a tízen. Ő pedig rezzenéstelen mosollyal és tökéletes mozdulatokkal feszített, homorított és domborított. Még a reflektorokból áradó perzselő hőség sem zavarta meg eltökéltségét. Győzni ment Brnóba. Ez a telefonhívás azonban visszazökkentette igazi szerepébe, a kétgyermekes anyukáéba. 
Krisztinával „törzshelyén”, a budai Flex Gym földszinti éttermében ülünk le beszélgetni. Élete nagy kalandjáról mesél. Ám amikor a világbajnokság és fia telefonja kerül szóba, képtelen könnyeit visszatartani. Az élettől kicsattanó, határozott anyuka egyik percről a másikra törékeny és sebezhető nővé válik. Nem próbálja leplezni a hirtelen feltörő érzelmeit.
– Hiába. Túlérzékeny vagyok – Kedves és finom mosollyal konstatálja „gyengeségét”.
A könnyek azonban nem csak az egyéniségéből fakadnak. Virág és Huba nélkül soha nem vágott volna bele a testépítésbe. És soha nem nyert volna az INBA natural világbajnokság bikini-fitnesz kategóriájában aranyérmet 37 évesen, mindössze négyévnyi kemény edzést követően. 
– A családomtól kapom mindazt a szeretetet, ami a kemény edzések közben motivál. A másik hajtóerőm a példamutatás. Vallom, hogy a befektetett munkának mindig megvan az eredménye, és ha valamit komolyan elhatározunk, azt meg is tudjuk valósítani. Gyermekeimnek ezt a hozzáállást szeretném útravalóul adni. Nem hegyi beszéd formájában, hanem tettekben, a saját példámmal.
 
Még nincs értékelve
Archívum