Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Sport Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Sport Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Sport Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Gyúrj a rekeszizomra!

Megtaláltuk a legőrültebb sportágakat
Szilvási-Kassai Eszter
|
ProfimEdia-Red Dot
|
2017.06.22.
|
Nem lehet mindenki világbajnok sportoló, s bár Magyarország 10 millió futballszakértő hazája, nem köthet ki mindenki az élvonalban, de még a mennyei megyeiben sem. Sportolni viszont rendszeresen kell – ezt elmondta már a kezelőorvos és a gyógyszerész is. Na de mit? Mi erre is tudjuk a választ.

 

[token global site-name]Ha te is többre vágysz egy átlagos edzésnél, ha unod a végtelen hosszokat a medencében, vagy semmi kedved a kutyák elől futni a kertvárosban, akkor ez az összeállítás neked szól. Egy csokorba gyűjtöttük a legújabb fitnesztrendeket és a világ legőrültebb sportágait, melyek ha mást nem is, legalább rekeszizmainkat megdolgoztatják.
 
Animalfitnesz
 
Az Amerikából elindult legújabb fitnesztrend az állatok mozgását másoló gyakorlatsorokból áll. Persze, mint minden ilyen edzésprogramban, itt is vannak kezdőknek, haladóknak és profiknak szóló feladatok. És hogy mit kell tennie egy animalfitneszezőnek ahhoz, hogy égjen a zsír? Az óvodából jól ismert pók- és rákjáráson kívül kenguruugrással és szamárrúgással dolgoztatják meg combizmaikat, az egyensúlyukat repülőmadár- pózzal fejlesztik, a harántizmaikat pedig azzal erősítik, hogy kukac vagy kígyó módjára csúsznak előre. Hogy mit jelent az edzésprogramban szereplő tengericsillag-ugrás és teknősbékapóz, azt egyelőre nem sikerült kiderítenünk, de dolgozunk rajta.
 
A teljes cikk a Presztízs Sport 5/6-os számában olvasható.
 
Még nincs értékelve
Archívum