Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Sport Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Sport Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Sport Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Kommandósnak áll a TEK-gála magyar sztárja

Pál István
|
archív
|
2017.11.14.
|
Biztosak vagyunk benne, hogy ha nem küzdene meg ukrán ellenfelével, Görbics Gábor akkor is ott lenne november 18-án 9 és 21 óra között az immár ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Budo és Küzdősportgálán, a Terrorelhárítási Központ rendezvényén, az ugyanis rengeteg érdekességet tartogat az érdeklődők számára. A BOK Csarnok (korábbi SYMA Csarnok) ideális helyszínnek ígérkezik a szombati teljes körű programhoz, amelyben egyaránt helyet kapnak a látványos mérkőzések, a leendő magyar olimpikonok, könyvritkaságok, de nem hiányozhat az ügyességi pálya, valamint a toborzópont sem.

 

Nem lehet magyar küzdősportokról beszélni Görbics Gábor nevének említése nélkül. A remek harcos szinte minden hangszeren játszik, láthattuk már bokszolni, kick-boxosként, thai boksz-meccsen is küzdött már, ráadásul rengeteg K1-es összecsapás van a háta mögött. Amilyen szabályrendszerben ő még nem mutatta meg tudását, az kis túlzással nem is létezik.
 
[token global site-name]„Ezúttal K1-ben küzdök meg ukrán ellenfelemmel – tekintett a szombati összecsapás elé Görbics Gábor. – Korábban még nem kerültünk egymással szembe, de majd most. Legutóbb áprilisban volt K1-meccsem, a múlt heti budapesti kick-boksz világbajnokságon full kontaktban versenyeztem. Mivel végig edzésben maradtam, így jó erőben vagyok, keddtől pedig már kimondottan a szombati összecsapásra hangolok edzéseken is, nem lesz gond.”
 
Görbics Gábor most mutatkozik be a TEK-gálán, az eddigi négy eseményen nem lépett ringbe.
Megtiszteltetés, hogy meghívtak erre a különleges rendezvényre. Nekem ugyanazt kell csinálnom, mint máskor, de a keretek másak. Kíváncsian várom, de abban biztos vagyok, hogy nagyszerű hangulat lesz a csarnokban – jelentette ki a magyar harcos, akinek egyébként is szimpatikus az egyenruhás lét, és már gondol a sportkarrier utáni életére is. – Jelentkeztem a rendőrséghez, felvételt is nyertem, csak még nem kezdtem el szolgálni. A készenléti rendőrségnél kezdhetek majd, amikor a sportpályafutásom véget ér. Családom van, nem csak magamért vagyok felelős, így aztán nem az számít, én meddig szeretnék versenyezni. A jövő évre tervezzük a váltást, mindenesetre a sportot nagyon sokáig szeretném folytatni, ha az életvitelem is megengedi, tíz év múlva is szívesen ringbe lépek a TEK-gálán. De ne szaladjunk ennyire előre egyelőre csak a szombati meccsemre koncentrálok.”
 
[token global site-name]A K-1, a Kyokushin, a WKF és a Grappling szabályrendszerben egymásnak feszülő egyenruhások küzdelmei sportszakmailag és látványban is eleve magas színvonalat garantálnak a szombati eseményen. Az orosz különleges alakulat, az Alfa tagjainak bemutatója szintén nem mindennapi látványt ígér, a világ egyik legkeményebb alakulatának tagjai alighanem tudnak szépet és újat mutatni minden érdeklődőnek. Alighanem minden küzdősportrajongó örül majd a „Vörös Skorpiónak”, azaz a fehérorosz Alekszej Ignasovnak. Megmutatja tudását a magyar karate két élharcosa, a 2020-as, tokiói olimpiára pályázó Tadissi Martial és Molnár Dániel is.
 
Az egésznapos program ráadásul ingyenes, nem kell fizetni a belépőért. A rendezvényen a Bethesda Gyermekkórház javára lehet majd jótékonykodni.
 
 
Még nincs értékelve
Archívum