Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Sport Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Sport Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Sport Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Kórus és lóláb

Szurmai János
|
rio2016.com
|
2016.08.05.
|
A magam részéről teljesen immunis vagyok az összeesküvés elméletekre. Olyannyira, hogy akkor sem változtatnám meg a kérdésben a hozzáállásomat, ha a saját két szememmel látnám, ahogy a Háttér Hatalom képviselői az 51-es körzetben fogadják a szürkék leszálló egységét…

 

[token global site-name]Ezzel csupán annak az érzésemnek szeretnék támaszt adni, miszerint elegem van abból, ahogy egyes körök kórusban szidják a riói olimpiát. Elegem van, mert a folyamatos pocskondiázás, a negatívumok csokorba szedése  egyre nyilvánvalóbban nem Rióról és a brazilokról szól, hanem azt akarják bebizonyítani, hogy az olimpia rendezése a lehető legnagyobb szörnyűség egy városnak, nem más, mint egy eszement hóbort, már-már bűntett.
Mindez pedig egyértelműen a 2024-es budapesti pályázatnak szól. Szimpla belpolitika. Kilóg a lóláb.
Na most: megértem én, hogy meg kell élni valamiből, nem lehet mást írni, mint amiért a megrendelő fizet, de legalább az olimpiai ideje alatt tanúsíthatnának önmérsékletet. Ha másért nem, hát legalább azért, mert már az ókori görög versenyek alatt is az számított az egyik legfőbb szabálynak, miszerint az olimpia idején béke van – még a háborúk is szünetelnek… 
A kórus tagjai idén egyszer már úgyis kimaradtak egy össznépi közösségi sportélményből – higgyék el, óriási élmény ám örülni a sikernek!
Próbáljátok meg! Nem fog fájni, sőt… ! Ennyi ember nem tévedhet egyszerre… Csak azt tudom tanácsolni, amit a stadionokban hallotta, nem egyszer:
Szur-kol-jatok!!! Szur-kol-jatok!!!
Még nincs értékelve
Archívum