Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Sport Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Sport Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Sport Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Köszönjük, művésznő!

A.Z.
|
PS-archív
|
2018.01.16.
|
A kézilabdát művészi szintre emelő Görbicz Anita a világbajnokság után fájó, de érthető döntést hozott: elbúcsúzott a válogatottól. Mondani sem kell, rettentően hiányzik majd!

 

[token global site-name]„Messi a legjobb, de ne mondjátok meg Cristianónak!” – jegyezte meg hamiskás mosollyal Francesco Totti, amikor a napokban arról érdeklődtek nála, ki a legjobb labdarúgó manapság a világon. Figyelembe véve, hogy a világ legnépszerűbb sportágában a két zseni közül csak abszolút szubjektív alapon lehet választani, sűrű a vita. Ám valamivel arrébb, ahol a labdát nem lábbal, hanem kézzel játsszák, valamelyest talán közelebb vagyunk az objektivitáshoz, ha a number one-t keressük. 
Vagy éppen minden idők legjobbját. 
 
Természetesen itt is elfogadhatók/érthetők az eltérő álláspontok, ugyanakkor aligha vádolható elfogultsággal az ember, ha citált felvetésre kapásból mondja a nevet: Görbicz Anita. 
Görbe, ahogy már nem csupán waxkörnyezetben, hanem szerte a világon ismerik. 
Nem mellesleg az idézett sztárfutballista is alighanem az ő nevét említené, ha valaki bódult állapotában nála érdeklődne. „Drága Francesco, mondd már meg, kérlek, szerinted ki a legjobb női kézilabdázó a földkerekségen!” Elvégre egykor afféle előkarácsonyi ajándékként összehozták egy találkozóra Anitát a nagy kedvenccel. A római performance-nak már tizenegy esztendeje, azóta – ahogy mondani szokták – sok víz lefolyt a Dunán. Speciel minden bizonnyal a kedvenc focista titulust is másnak adná már főhősnőnk, akit elsősorban közös otthonukban kell keresnünk…
Mindazonáltal a rajongás annak ellenére sem múlhatott el, hogy Totti 2017-ben szögre akasztotta a stoplist, elvégre nem lehet véletlen, hogy éppen őt szemelte ki magának Anita.
A művész a művészt. 
 
A teljes cikk a Presztízs Sport 6/1-es számában olvasható.
 
Még nincs értékelve
Archívum