Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Sport Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Sport Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Sport Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Rácz Félixnél semmi sincs kizárva

Pál István
|
Felix Promotion
|
2018.06.20.
|
A hazai profi ökölvívás megkerülhetetlen alakja a promoterek legismertebbje, Rácz Félix. A Felix Promotion tulajdonosával az idényzáró várpalotai gála után beszélgettünk az elmúlt időszakról és a jövőről. Az Universuméra hasonlító, a környező országokat érintő térhódítástól kezdve Bacskai Balázs címmeccsén keresztül Berki Ferencen át a Harcsa–Pintye-kettősig, Szellő Imréig bezárólag minden fontosabb témát érintettünk, még a szövetség kerékkötői is szóba kerültek.

 

[token global site-name]Terjeszkedés és csalódás
 
Melyik volt a kedvenc gálád az évadban?
Igazából nincs olyan, hogy kedvenc gálám, mert mindegyik gála a „saját gyerekem”, és mindegyikbe ugyanannyi időt és energiát teszünk helyszíntől és időponttól függetlenül – válaszolta a Presztízs Sport kérdésére Rácz Félix. – Minden rendezvény egyformán fontos és kedves számomra!
 
Az erdélyi rendezvény úgy sikerült, ahogy elképzelted?
Mivel egy első erdélyi rendezvényről beszélünk, nem voltak megfogalmazott elvárásaim az eseményről. Viszont nagyon örülök, hogy megtöltöttük a helyszínt és jól sikerült, de itt az elsődleges szempont inkább az volt, hogy a Felix Promotion legyen az első, amelyik Nagyváradon nemzetközi profi ökölvívó gálát szervez, illetve mindenképpen azt szerettem volna, hogy ezt az eseményt mind a román, mind a magyar televízió – az M4Sport – közvetítse.
 
Egyre szorosabb az együttműködés három román bokszolóval, velük mi a terved? Várható más országokban is terjeszkedés?
Abszolút várható. Nem titkolt célom, hogy az Universum mintájára a környező országokban kezdjünk el eseményeket szervezni, és hogy a legjobb ökölvívókkal lehetőség szerint együttműködjünk Magyarországon és külföldön is. Erdély csak az első állomás, az általad említett három ökölvívó pedig a kiszemeltek úttörői voltak, akikkel elkezdtük szorosabbra fűzni a kapcsolatokat.
 
Volt a bunyósaid között valaki, akiben csalódtál?
Persze hogy voltak, és bizonyára lesznek is ilyenek…
 
Címmeccs és félsz
 
Mit szólsz ahhoz, hogy két korábbi vetélytárs, Harcsa Norbert és Pintye Szabolcs a viszálykodást félretéve együtt készül? Milyen edzőnek tartod Pintye Szabolcsot?
Ez a lépés az esetükben magas fokú értelmi intelligenciáról tanúskodik. Norbi és Szabolcs az én javaslatomra kezdett együtt edzeni, mint ahogy anno, például, Szellő Imi és Bertók Róbert is. Szerintem nekünk menedzsereknek azt is meg kell látnunk, amit ők abban a pillanatban, helyzetben még nem! És mint az ábra is mutatja, mindkét párosnak komoly jövője van! Pintye Szabolcs elhivatott, és edzőként is bizonyítani szeretne. Sok helyen edzett, sok edzővel dolgozott együtt, ezért úgy gondolom, hogyha mindazt, amit látott, csinált, össze tudja gyúrni, képes rendszerezni és a gyakorlatba helyezni, akkor – Bertók Róberthez hasonlóan – kiváló edző válhat belőle.
 
Még nincs értékelve
Archívum