Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Sport Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Sport Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Sport Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Sikert sikerre halmoz a Priskin Team

B.P.
|
Priskin Team
|
2019.02.06.
|
Olimpiára is nevelne magyar ökölvívókat a Priskin Team vezetője, Priskin Horváth Pál. A komoly bokszolói múlttal rendelkező edzővel beszélgettünk a saját nevét viselő klubja közelmúltbeli eredményeiről. Ugyanis ahogy ő fogalmaz, jól haladnak a sikerek útján.
[token global site-name]Budapest 21. kerületében, a Burattino Általános Iskolában (Táncsics M. u. 27-29.) működik Priskin Horváth Pál küzdősportklubja, ahol az ökölvívás mellett a thai box, a K1 és az MMA mesterfogásait sajátíthatják el az érdeklődők. A magas szakmai színvonalról maga a vezető gondoskodik, hiszen Priskin Horváth Pál korábban magyar válogatott ökölvívó volt, többszörös korosztályos bajnok és felnőtt ob-ezüstérmes.
 
„Volt szerencsém olyan klasszisok ellen szorítóba lépni, mint Isaszegi Róbert, Váradi János, Botos Tibor, Árvai Rudolf, Hassza András vagy Rózsa András. Büszke vagyok az eredményeimre, és arra, hogy az edzőséget is olyan legendától tanulhattam, mint Szántó Öcsi bácsi” – elevenítette fel emlékeit a Priskin Team vezetője, aki nagyon hálás a Burattino iskolának, hogy otthont adnak a 2017-ben alapított klubnak.
 
[token global site-name]Nem véletlen, hogy így egymásra találtak a hátrányos helyzetű fiatalokat támogató Burattinóval, hiszen Priskin Horváth Pál számára is kiemelt fontosságú, hogy a küzdősportok révén célt adjon a nehéz sorsú gyermekeknek. „Én az utánpótlásban és a fiatalokban hiszek – jelentette ki. – A bokszedzéseket már 9-12 éves kor között érdemes elkezdeni, mert olyankor rögzülnek a legjobban a másoláson alapuló mozdulatok. De például MMA-t csak 17 éves kor felett engedélyezünk, akkor is szülői beleegyezéssel és védőfelszerelés használatával. A biztonság a legfontosabb, nekem nemzetközi MMA-bíróként meg pláne!”
 
A Priskin Team eredményes évet zárt 2018-ban, hiszen mind utánpótlás, mind felnőtt szinten szép pillanatokat szereztek a sportolói a névadónak. „A tíz éves Gencsi Zsomborral szinte az összes meccset megnyertük tavaly, és a szüleinek is hálás vagyok a nagyszerű hozzáállásért. De Kinczel Ámon és Noel, Molnár Joci, Horváth Rubina is kiváló teljesítményt nyújtott. Aztán a Burattinótól is remek fiatalok érkeztek hozzánk, úgymint a Milák-testvérek, Kevin, Zsanett és Renátó. Még hosszasan sorolhatnám a neveket, de sajnos nem tudok mindenkit egyenként kiemelni, pedig megérdemelnék” – hangsúlyozta Priskin Horváth Pál jól kihallható büszkeséggel a hangjában.
 
[token global site-name]Az utánpótlássikerek mellett a felnőttek között is vannak sikeres sportolói a klubnak. „A felnőtt csapat összes tagjának hálával tartozom, mert nagyon komoly munkát végeznek” – emelte ki a klubvezető. Hegyi Richárd már a Superfight-sorozatban is helyet kapott, és Priskin Horváth Pál szerint, ha továbbra is megfelelő lesz a hozzáállása, még sokat hallunk majd róla. Geiszt Ádám komoly birkózómúlttal érkezett a klubhoz, és a vezető szerint nagy meglepetéseket szerezhet a közeljövőben a hazai küzdősportvilágban. Hankó János pedig úgymond „régi bútordarab” Priskin Horváth Pál tanítványai között, hiszen már a Csepeli Pitbulloknál is együtt dolgoztak, aztán folytatták a közös munkát, amikor az edző megalapította a saját csapatát.
 
„Jó látni, hogy milyen jól haladunk a sikerek útján. Kemény Ferencnek és Horváth Györgynek is köszönettel tartozom, akik sok mindenben segítették az egész éven munkánkat. Nem állunk le, még keményebben folytatjuk, és természetesen várunk minden lelkes jelentkezőt, aki sportolni szeretne. Nem titkolt célom, hogy szeretnék eljuttatni bokszolókat az olimpiára” – zárta szavait Priskin Horváth Pál. Akinek megjött a kedve hozzá, jelentkezzen edzésre bátran a Burattino-iskolában!
 
Még nincs értékelve
Archívum