Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Sport Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Sport Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Sport Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Storcz Botond

Őze Dávid
|
ProfimEdia-Red Dot
|
2020.05.27.
|
Rovatunkban egy-egy híres magyar sportszemélyiséget faggatunk pályafutása legemlékezetesebb pillanatairól, mégpedig öt melléknév „bűvkörében”. Így aztán megtudhatjuk, kinek melyik sportélménye volt a legkeményebb, legkeserűbb, legkiválóbb, legkiborítóbb és legkalandosabb. Ebben a hónapban olyasvalakivel beszélgetünk, aki a hazánkban amúgy is elsöprő sikerekkel büszkélkedő kajak-kenuban ért el kiemelkedő eredményeket: az egyéniben, párosban és négyesben összesen három olimpiai bajnoki, valamint négy-négy világ- és Európa-bajnoki aranyérmet „összelapátoló” kajaklegenda, Strocz Botond boncolgatja az emlékeket.

 

[token global site-name]1. Kemény – A fogcsikorgatva kiharcolt siker
 
1999.08.24-29., Milánó (Olaszország), kajak-kenu világbajnokság, K-4 1000 m, 1. hely (Kammerer Zoltán, Storcz Botond, Vereckei Ákos, Horváth Gábor)
 
Ha kevésbé konkrét, kézzelfogható dologról beszélünk, akkor az első, ami eszembe jut, az az 1996-97-ben összeállt MTK-csapat, amellyel készültem. Ami igazán a meló szóról beugrik, az mindenképpen az akkor végzett kőkemény munka. Ha versenyről beszélünk, akkor a ’99-es vb-győzelmet mondanám, amikor épphogy beértünk valahogy elsőnek. Sosem könnyű nyerni, vagy amikor célfotó dönt, az sem egyszerű helyzet, de ez mind közül kiemelkedett. Az elején jól elmentünk, féltávnál is remekül álltunk, a táv második felében a nagyon nagy rivális németek viszont folyamatosan jöttek fel. Borzasztó volt a verseny vége, függetlenül a győzelemtől, tényleg igazi fogcsikorgatás volt beérni! 
 
A teljes cikk a Presztízs Sport 8/5-ös számában olvasható.
Még nincs értékelve
Archívum