Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Sport Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Sport Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Sport Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

TEK BUDO- ÉS KÜZDŐSPORTGÁLA 2019

A Terrorelhárítási Központ (TEK) idén is megrendezi a BUDO- és küzdősportgálát
sajtóanyag
|
sajtófotó
|
2019.10.22.
|
A BOK Sportcsarnokban - ahogy minden évben - egyenruhások küzdenek meg egymással különböző stílusban (k-1, WKF karate, kyokushin karate, grappling, judo), a BM rendészeti szerveinek sportolói, valamint az Országgyűlési Őrség, a NAV, a Honvédség és az Országos Mentőszolgálat versenyzői lépnek tatamira, illetve a ringbe. A rendezvény díszvendége a holland háromszoros K-1-világbajnok, Peter Aerts lesz, aki a versenyt megelőző napon az indulók felkészülését egy közös tréninggel is segíti majd a TEK tornatermében.

 

[token global site-name]A TEK az előző évekhez hasonlóan lehetőséget biztosít a sajtó képviselőinek tudósításra az edzés, valamint a másnapi verseny helyszínéről is a sajto [at] tek [dot] gov [dot] hu e-mail címre küldendő előzetes regisztráció alapján.
 
A TEK BUDO- és küzdősportgála időpontja: 2019. november 16. (szombat)
Helyszíne: BOK Sportcsarnok (volt SYMA csarnok) – Budapest XIV., Dózsa György út 1.
 
A sportesemény - melynek középpontjában a magyar RENDŐR áll - jól reprezentálja a magyar rendészeti szervek munkatársainak küzdőképességét, kitartását és önuralmát. A csarnokban tájékoztató és toborzó pontok is lesznek, ahol az ORFK, a BRFK, a KR, az MH, az OMSZ, az OKF és a BV munkatársai fogadják az adott hivatás iránt érdeklődőket.
 
Az immár hetedik alkalommal megrendezett TEK budogála selejtezői délelőtt 10.00 órakor, a döntők 18.00 órakor kezdődnek, melyek között látványos harcművészeti bemutatók és „szuperfight” mérkőzések szórakoztatják a közönséget 16 kiváló sportolóval, profi K-1 szabályrendszerű küzdelmekkel.
 
A programok kb. 22:00 óráig tartanak, melyeket a helyszínen kísér figyelemmel Mr. K-1, avagy a „Holland Favágó” Peter Aerts is, aki nem először lesz díszvendége a gálának. Pofonokat már nem oszt, de aláírásokat szívesen, és persze a közös fotók sem maradnak el.  
 
A gála, illetve a verseny mindenki számára nyitott, sőt, az egész család számára kikapcsolódást nyújtó szombati program lesz. A nap folyamán küzdősportokkal kapcsolatos kiállítás és vásár is várja az érdeklődőket.
 
A rendezvényre a belépés idén is ingyenes, a látogatók adományaikkal a Bethesda Gyermekkórházat támogathatják.
 
Program:
 
Megnyitó 10:00 órától
 
Döntők és bemutatók 18:00 órától
 
 
A program fővédnökei:
 
Dr. Pintér Sándor, belügyminiszter
 
Dr. Benkő Tibor, honvédelmi miniszter
Még nincs értékelve
Archívum