Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Sport Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Sport Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Sport Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Félelem nélkül

Búcsúmeccs helyett a rákkal küzdött meg Balzsay Károly
Kovács Kokó István
|
Kalocsai Richárd
|
2014.07.21.
|
Balzsay Karcsi kénytelen volt felnőni, hogy életben maradjon. Januárban még azt terveztük, hogy Madár (Erdei Zsolt – a szerk.) búcsúgáláján esetleg ő is ringbe lépne egy könnyű mérkőzés erejéig, csak hogy neki is legyen „utcsó” meccse, mint ahogy az nekünk megadatott. Aztán a hétfői tervet keresztülhúzta a szerda, amikor is kiderült, hogy a kétszeres profi világbajnok a legkomolyabb címvédő mérkőzésére készül: az életéért küzd.

 

[token global site-name]

Én arra emlékszem, hogy ittunk egy kávét a MOB-ban, majd elváltunk. Pár nappal később már az egész sportvilág azt beszélte, hogy Charlie bajban van. Mi történt pontosan?
Januárban kezdődött minden, a nyirokmirigyeim elkezdtek megdagadni. Azt hittük, valami makacs vírus, de már annyira zavart, hogy enni is alig tudtam. Jött a lázas betegség, a mirigyláz, ami három héten keresztül tartott, de a közepén már gyanús volt, hogy semmi javulás nem történt az állapotomban. Beutaltak a László Kórházba a hematológiára, de csak tíz nappal későbbre kaptam időpontot. Teltek a napok és én egyre rosszabbul éreztem magam, péntekre olyan szinten legyengültem, hogy azt éreztem, nem érem meg a hétfőt. Bementünk a kórházba, ahol a recepción közöltem, hogy nekem jövő héten lenne a vizsgálatom, de mivel nem fogom túlélni a hétvégét, a jövő héten már csak a hidegsebész fog rajtam dolgozni. Szegény Tücsi majdnem elsírta magát, tőlem ilyen kétségbeesett dolgot még nem hallott. Egy perc alatt ott volt a doki, egy óra múlva már megvolt a biopszia, és ő mondta először, hogy lehet, mirigyrákom van. Jött a bizonytalan szakasz, amikor naponta változott, hány százalék, hogy ez a betegségem. Kezdtük 30 százalékkal, majd a vizsgálatok eredményének tükrében ez felment 80 százalékig.

A teljes cikk a Presztízs Sport 2/7-es számában olvasható.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 értékelés alapján)
Archívum