Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Sport Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Sport Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Sport Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Médiaajánlat

Presztízs Sport

A Pannon Presztízs magazin és a Presztízs Style után újabb, havonta megjelenő Presztízs-kiadvány került a piacra, Presztízs Sport magazin címmel. A lapunkban megjelenő írásokkal az ország és a határon túli magyarság sportszerető olvasóit szeretnénk megszólítani, miközben mottónk változatlan: Presztízs – Az érték tekintélye.

Hiánypótló tartalom

A Presztízs Sport magazin elsősorban a hazai sportélet kiemelkedő egyéniségeit, rendezvényeit mutatja be, hírt adunk világeseményekről, kiemelten kezelve a versenyzőinket, csapatainkat érintő olimpiákat, Európa- és világbajnokságokat. A nem olimpiai, valamint az extrém sportágak történéseiről is beszámolunk, figyelemmel követjük az autó-motor sportot, a prémium sportágakat, valamint a lovassportokat. Bemutatjuk az ország legeredményesebb edzőit, legtehetségesebb utánpótlás-versenyzőit. A sportot szerető és értő magyar hírességek véleményére is kíváncsiak vagyunk, akárcsak a régi idők sportklasszisainak anekdotáira. Külön rovatot kap a Magyar Olimpiai Bizottság, az élsport mellett szívügyünknek tekintjük a szabadidősportot és a fogyatékkal élők sportját is. Nem hiányoznak majd az amerikai topligák, az NFL, NBA és az NHL történéseit bemutató beszámolók sem.
A Presztízs Sport magazin, mint a Presztízs Lapcsoport legújabb kiadványa, hirdetőit kitörési lehetőséghez, helyzeti előnyhöz kívánja juttatni, miközben széles olvasói réteget céloz meg. Arra törekszünk, hogy a magazin tartalma, megjelenése emelje az információ értékét, reklámerejét. Ezt teszi lapunkat közkedveltté, az Ön törekvéseit hatékonnyá!

Speciális célcsoportok

A Presztízs Sport kiváló bemutatkozási és hírnévgondozási lehetőséget kínál Önnek és vállalkozásának. Elsősorban hirdetőink érdekeit tartjuk szem előtt! Lapunk a hatékony marketing színvonalas eszköze, az Ön legeredményesebb segítőtársa.
Közérdeklődésre számot tartó írások között az Ön speciális vállalkozását bemutatkozó anyagát, hirdetését. A specifikus célcsoportot megszólító Presztízs Sport tematikájának köszönhetően válnak hitelessé a cégéről, termékéről, szolgáltatásairól nyújtott információk, melynek napjainkban egyre nagyobb jelentősége van.

Központban az információ

Az általunk képviselt eszközökkel, a több irányú, hagyományos és alternatív terjesztéssel teljesen új kommunikációs csatornákat nyitunk meg az Ön számára! Célunk, hogy Partnereink információi a leghatékonyabban célba találjanak – ezért lehetővé tesszük, hogy Ön juttassa el magazinunkat üzleti partnerei kezébe. Nem csupán reklámfelületet kínálunk, hanem a sportban rejlő széleskörű üzleti lehetőségeket az Ön profiljával összehangolva direkt és indirekt módon, személyre szabottan aknázhatjuk ki.

A 10 ezer példányban megjelenő Presztízs Sport az ország nagyobb városainak hírlap boltjaiban vásárolható meg. Színvonalas szállodákban, éttermekben, autószalonokban ingyenesen is hozzáférhető. Továbbá sportrendezvények, egyes sportágak számára releváns területeken is folyamatos jelenléttel biztosítjuk, hogy egy-egy példányt akár több száz potenciális ügyféljelölt is végiglapozzon!

Ajánlat

Ügyfeleinknek személyre szabottan kínáljuk a legmegfelelőbb ajánlatot,
ezért kérdéseivel kérjük keresse munkatársainkat az alábbi elérhetőségeken:

70/396-8447
ngy [at] presztizs [dot] com

Kelet-Magyarország: Kelet-Radiál Bt.
70/771-0632
forgo18 [at] freemail [dot] hu

Archívum